Google+ Followers

Monday, 22 April 2013

study weksss...!!!! its come again......

               study...study...study.... arghhhhh mesty tension kan semua bila dengar perkataan tu...huhu tension la utk orang yg malaz mcm aq nie kn..huhuhu tpy ap yang penting aq bru lepas jwb paper marketing tadi...leganye..........

huhhhhhhh....perasaan xthu la nak gambarkan guanakan....huhuhu tension ad stress ad penat ad...segala2nya ada.....xpuas hati la dengan markah PB aku....huhhh....stress bila fikir...sabo jela kan....nak belaja mcm2 dugaan..time nie la kita boleh thu sape pentingkan dry sendri n sape yang xkn.... 
btw dalam penat2 study sempat ag aq wat macam2 bende..huhhhh......meh aq share ckt ap yg aq wat ea...huhuhuhu
cantek x flyes group aq...johor.....

main game ....hahah ini bende penting untuk hilangkan stress...huhuhuhu...

makan..makn,,makn,,,dan makn..huhuhuhu..lalalallla

layan lagu seround dlu la.......bru syokkk..!!!!



sempat lg kemas brg..biarpn balek lambt lg...hahahah...with my roomate



*akhir kata terimalah tips study dry aq....


~firstly...the very very very important.....haaa triple very tu kira sangat penting la nie...masa study game tu kena selalu maen...huhuhu untuk ilangkan stress..hahahah (sape ekot mang cmfirm x stress)..huhuhu

~secondly...makan jgn tinggal...makan la banyak2 ea sehingga anda mengantuk sampai xlarat nak bangun..(perghhh dapat tido heaven gile.)

~thirdly...sepahkan bilik anda....huhu....(nampak la macam stress studykn tpy sebenarny action smate-mate...huhu)


*sape follow tips aq nie cmfirm jdy gile ......hahahaah ....
lallalalalallalala



Wednesday, 3 April 2013

busukk tapi best,,!!!!!

assalamualaikum..

  second  entry kali ini aku nak share tentang " sepetang di tasik poli..." haaaa not dating ea tapi....
shhhhhhhhhhhh...
.bersihkan tasik anjuran KELAB MESRA ALAM. almaklumlah aku ahlinya if kita xturun padang sape lagi kan...heheheh...
   actually tasik tu agak annoying laaa kan disebabkan baunya kurang menyenangkan.....tapi banyak ikan taw....dont judge tasik PMS by its water....,huhuhu aku dok tolong kutip2 sampah tepi2 tasik jer.......nak masuk dalam tasik..??? mau lemas x timbul nanti....hehehe :) 
         
dah penat jom kayak..!!!!ahaksss

seronok wow dapat try kayak..!!!

tggu sampah datang!!!!ada pulak tggu kn patutnya kita g kutip..huhu



 last2 berkayak keliling tasik je.....huhuhu best...!! this my first try n lepas nie nk try lagi... terasa nak join kelab kayak pulak...huhuhuhu



(KADANG-KADANG ORANG YANG HEBAT PON MEMBUAT SALAH,BUKAN KERANA MEREKA TERUK TETAPI MEREKA JUGA MANUSIA..)

                     #TIADA MANUSIA YANG SEMPURNA#