Google+ Followers

Monday, 22 April 2013

study weksss...!!!! its come again......

               study...study...study.... arghhhhh mesty tension kan semua bila dengar perkataan tu...huhu tension la utk orang yg malaz mcm aq nie kn..huhuhu tpy ap yang penting aq bru lepas jwb paper marketing tadi...leganye..........

huhhhhhhh....perasaan xthu la nak gambarkan guanakan....huhuhu tension ad stress ad penat ad...segala2nya ada.....xpuas hati la dengan markah PB aku....huhhh....stress bila fikir...sabo jela kan....nak belaja mcm2 dugaan..time nie la kita boleh thu sape pentingkan dry sendri n sape yang xkn.... 
btw dalam penat2 study sempat ag aq wat macam2 bende..huhhhh......meh aq share ckt ap yg aq wat ea...huhuhuhu
cantek x flyes group aq...johor.....

main game ....hahah ini bende penting untuk hilangkan stress...huhuhuhu...

makan..makn,,makn,,,dan makn..huhuhuhu..lalalallla

layan lagu seround dlu la.......bru syokkk..!!!!



sempat lg kemas brg..biarpn balek lambt lg...hahahah...with my roomate



*akhir kata terimalah tips study dry aq....


~firstly...the very very very important.....haaa triple very tu kira sangat penting la nie...masa study game tu kena selalu maen...huhuhu untuk ilangkan stress..hahahah (sape ekot mang cmfirm x stress)..huhuhu

~secondly...makan jgn tinggal...makan la banyak2 ea sehingga anda mengantuk sampai xlarat nak bangun..(perghhh dapat tido heaven gile.)

~thirdly...sepahkan bilik anda....huhu....(nampak la macam stress studykn tpy sebenarny action smate-mate...huhu)


*sape follow tips aq nie cmfirm jdy gile ......hahahaah ....
lallalalalallalala