Google+ Followers

Thursday, 2 May 2013

APA YANG PENTING...?????? KERJASAMA...!!!!


   

            wonderpets..,wonderpets kami datang...membantu haiwan dalam kesusahan..kami xbesar dan kami xkuat...bila bekarjasama semua jadi mudah.....WONDERPETS..????bukan la....huhhhhhhh ari nie aku nak cite pasal kerjasama.....
              kerjasa bermaksud kerja bersama-sama atau saling membantu antara satu sama lain...mesti ramai yang tahu dan faham maksud kerjasama ...tapi xrmai yang betul2 faham apa itu KERJASAMA...kerjasa sangat3 penting kerana if x ada kerjasama takkan tercapai la tujuan kita....
             kejasa dalam kalangan PELAJAR ..????? haaa mesty mesti ramai yang setuju if aku kata kerjasa antara pelajar adalah sangat penting.....sebabnya....seperti yang aku lalui as a student.....kerjasama ini rakan2 nie penting sangat untuk asiggment yang melibatkan group...kita xboleh nak harapkan sesetengah pihak jew untuk siapkan asigment.....duduk kumpul n berbincang adalah cara terbaik utk mendapatkan ideal terbaik
          aku sangat3 la sakit hati bila wat asgment ahli group yang lain buat xthu....then last minute diowg boleh cakap...kita satu group ea..???lupalah aku group mane..eh2 macam mintak kaki jew kan....sabo jela...
           so pas nie if ad ap2 aktiviti group buatlah bersama-sama....because markah kerja group nie selaluny sangat besar...if kita dapat markah sikit jgn salahkan org len...salahkan diri anda sendiri....!!!!

         okeyyyy.....so now aku nak share ngan korang kebaikan  bekarjasama nie...
~dapat mengeratkan silaturahim antara sahabat..
~dapat menjana ideal2 yang bernas.
~dapat suarakan pendapat masing2...

n banyak lagi sebenarnya....kerjasama nie meluas...bukan sahaja kerjasama antara sahabat..tetapi antara ahli keluarga..jiran dan antara agama... so marilah kita sama2 mengamalkan sikap  KERJASAMA 



                                        ~BERSATU TEGUH BERCERAI ROBOH~
  


YES....DAPAT JUGAK..!!!!!!

                          HAI3.....haaaa x sangka dalam kesibukan buat asiggment  dan camping .....dapat jugak g jalan2......even berjalan sambil siapkan assiggment tapi best wooo.........yang buatkan ianya jadi best..kami wat rombongan cik kiah satu kelas g PWTC.....hahahah.....kami g pon sempena dengan MATTA FAIR...
                     disitu kami haruslah menyelidik latar belakang travel agent yang telah diberi...group aq dapat RELIANCE so kami pon tampa berlengah terus g temubual orang2 yang ada at tu....then kami ambik2 gambar....makan2 (penting nie).....collect semua broucer yang ada dkat booth RELIANCE tu.....(nak cepat2 bukan coz semua nak g jalan2 pas tu..)hahaha
macam2 kami tanye..macam nak beli package yang dia jual plakk..huhuhuhu

ahli group aku........

haaaaa...nie makanan turki..aku x egt ap ntah nama mkanan nie..tapi sedap....!!!!


posing jap.....hahah yang tengah tu kami panggil bear a.k.a mat sja...hahaah cute cam bear.....



              

bukit gambang waterpark..!!!!!!!

    hai3.....huh...skang aku nak cite pasal trip kami ke gambang water park...blaja tourism kn so mustahil la xmnat travel..lalalalla..actually.da lama aku g..masa sem1..saja2 nak share..(gedikssss)hahahahah  dan sebab trip nie jugaklah timbul salah faham dengan classmate aku yang len....xthu la apa yg diorang jelez dgn percutian kami.....kami buat trip tu pon just antara group hadfame... dan ada sebagian budak laky yg join...(xtaw la kan law diowg jelez coz ada dak laky ekot)...apa2 pon kami sangat happy dpat g trip tersebut.....

    after balek trip tak sangka ada lagi suara2 sumbang yang sound2 group kami...(xthulah kan ap masalahny,,)tapi kami diamkan saja.....n lame kelamaan diam la diowg tu...but..alhamdulillah skang semua ahli kelas aku da bersatu balik dan xgadoh2 macam masa sem1..(kita semua dah besarkan...)hahaha.....
xmoh gadoh2 laa.....bersatu teguh bercerai robohkan..huhuhu,,,apa2 pon sorry la law ada yang terasa hati coz kami xajak.....hope faham kami buat antara group shj...

so jom skodeng gambar percutian kami.....
before pergi....berseri semua..huhu

with ateh/athirah

we are hadfame...yeaaahhhhh




penat mandi manda......gelap semua muka sunburn.....huhuhu


okeyyy.....stakat ini shj percutian kami...ap2 pon mmg best.....but sem2 nie kami xdpt nak wat trip cozz jadual terlalu padat...tapi kami dapi berjalan sambil belaja...
okeyyy nanti aku share...
kbaiiiii........



~JAOH PERJALANAN LUAS PENGETAHUAN~

WE ARE HADFAME.....

                                                       ASSALAMUALAIKUM...


hari nie aku nak cerita pasal HADFAME..haaa HADFAME..??? apa tu....
haaaa....!!!! law korang nak tahu HADFAME nie adalah gabungan nama kawan2 aku at poli....(yg rapat jelakan...) biasalahkan law at sekolah or kat ne2 mesty ad grouping2 kn....so sama jugak seperti aku.....
group nie diberi nama HADFAME kerana......
H=HUDA
A=ATEH/ATHIRAH(mula2 susah jgak nak pggil ateh tpy lme2 da biasa..)
D=DIEYA
F=FINA
A=ASMA
M=MAS
E=EYQIN
             
haaaa....dari susunan nama tersebut maka terwujud la hadfame......
aku suka share2 gambar...jom jelajah gambar kami.......jom3......


baju tema..hahahaa pokadot..(aku xsuke pic nie sbnrny..muka aq lucu jew,,)


greenn time,,!!!!

haaaa posinng jagan x posingg,,!!!



kek persahabatn..!!!!!