Google+ Followers

Friday, 26 July 2013

aku terasa la!!!!!!!

 assalamualikum....
salam jumaat...n salam nuzul quran.....sedihny hati aku skang ..pas satu satu masalah dtg....ntah la dah nasib badan kot...btol ckp org kawan boleh jadi lawan...aq xthu la kn ap mslh dia..n apa salah aq sampay dy nak ckp mcm tu.....


aku sebagai org ke3..????nak jatuhkn dia...???sape aq....???


sory sgt2....utk ap aq nk fitnah dia..untuk ap aq nk cakap buruk2 pasal dia..untuk ap aku nak jatuhkn dia...sampai dy update at fb sampai cm tu....xd niat at aty aq nie untuk buruk2 kn dia..bukan nak ckp aku nie perfect baik ke ap...,manusia mang xlari dry buat salah sbb kte bukan nabi....even dia x mention sape org tu..tpy aq TERASA ...sape lg kn yg rapat ngan ketua program law x aku..sedih sgt weyy...ko ckp cm ko xpnh knl aku lgsng....law ko xmksdkn aq nape time aku tanye ko xckp ap2...ko xbg respon ap2...ko nk aq wat ap...aku jentik hidup ko pon x.....sedih sangat bila ko aggp aku nie jahat sampai nak jatuhkan ko...


aku xthu lah ap sebab ko wat gitu..sampai pos at fb camtu..ap salah aku pada ko...yang penting i know what i do...dan kata2 ko wat aku terasa....sampai gile hati ko...masalah ngan org lain ko libatkan org lain........xthu la dpt kawan rapat ngan ko cam dlu ke x.....