Google+ Followers

Friday, 20 February 2015

KARNIVAL KEUSAHAWANAN...

ASSALAMUALAIKUM....

KARNIVAL KEUSAHAWANAN..?? ehemmm ehemmm sejak bila plak aq minat dalam bidang ni ..!! hahahah okeysss xslah utk join event macam ni....untuk tambah pengalaman dan pengetahuan yang sedia ada... sebab aq terjebak dalam karnival ni adlah krana lect entrepreneurship aq....dy yang sruh satu klas aq join event ni....so rmai lahh kwan2 ku yang main jual2 masa event ni....hahah main jual-jual ..??? hahaah bukan diorang kene jual tapi diorang meniaga tambah income...almaklumlahhhh hujung sem semua pokai....hahahahah
ad yang meniaga buahhhh.. ada yang meniaga tudung... haa spageti pon ad....tapi group iollsss meniaga tudung .., scrubb projek kami..kikikiki ....koktel.....dan kueh muehh...hohohohoh
first time join event keusahawanan ni.. so eksited terlebih sikit....

so masa event nie aq dan a few members ditugaskan menjadi AJK protokol...wahhhh.....bunyi ny bestt...tapi penat ya ampunn......dari pagi kami dok hias gerai...then petang iring vip....then jaga vip makan...huaaa...sampai pinggan pon kami cuci....hohhhhhhh.....sangat gilee...but we got new experience....yang xboleh dapat kat mana2...masa jaga tulah nak tersadung kasut bagai..nasib baik iollss xjatuhh...tapi malu beb ramai org.....tpi iollsss buat lex buat cool jee..hahahahah
sambutan sangat menggalakkan daripada student...wahh dengar crite group bdak laki dapat smbutan hangat...spageti diorang sedap sgt kot...sampai x menang tangan...!!
so event ni mmg best dapat rasai pengalaman berniaga...mcm mne nak attract customer..dan macam2 lg la.......
jom layan gambar nak..?? mestiii dah boosannn dengar iollsss membebel......


before start deco gerai kite selfie dlu...

bersama sebahagian ahli group...after sttle deco..

terlebihh happy mybe..?? hahah

kanak2 ribena main belon...

bersama ajk protokol...and our lect...miss zue....reherseal protokol....
hamper yang kami dapt..!! geraii tercantikkk..wahhh bangga iollssss....hahahah poyosss...


sorry xd gambo masa event berlangsung sebab sibok sangat jadi AJK protokol kan....puiiiiiii hambar kau ekin....!!!


xoxo eyqin_ali