Google+ Followers

Wednesday, 18 February 2015

my first try ATV

ASSALAMUALIKUM....

JENGJENGGGJENG......amboiii bunyi jenjengjeng macam nak umumkan kedatangan sultan plak....!!! sedarlah awk tu cuma princess!! ehhh opssssss dayang je kot layak..?!! hahahahahahah...
ok ari ni iollsss nak update pasal ATV..!!! WAHHHHH  ap itu ATV..??? ATV adlah satu beca bertayar empat...kuang..kuangg kuangg...ehhhh gurau jeppp...... ATV ni adlah singkatan kepada ALL-TERRAIN VEHICLES iaitu sejenis moto bertayar empat yang digunakan untuk aktiviti lasak...
ATV ini memberikan sesuatu kepuasan kepada remaja macam iollsss nie yang sukankan aktiviti lasak.. eh suka lasak ke aq ni..?? hahahahhaah
hari tu iollsss berkesempatan untuk cuti ride ATV ni di Bukit Gambang Resort City....wahhhh sangat seronokkkkk......selain ATV anda juga bolehh try aktiviti lasak lain seperti paintball, flying fox..sky trailll dan mcam2 lg.... actually datang situ nak main flying fox...tupptuppp trainer utk flying fox xd masa tu so terpaksalah kami main ATV je...bayaran sgt berpatutan.......

readyyyyy nak ride.... lettt gooooo

penunggang yang tidak mementangkan keselamatan..helmet mne cik kak..??!!

aktiviti yang terdapat di active academy Bukit Gambang Resort City.!!








enjoyyyyysss...
xoxo eyqin-ali