Google+ Followers

Wednesday, 18 February 2015

projek CBT Cameron Hingland..

Assalamualikummmm hyeeeee

ARGHHHHHH MOOD SEDIHH... (fefeling teringat kekasih lama.)huhhhhhhh pergilahh wahai semangat yang lemahhhhh.....


okeysss ari ni iollsss nak cerita ...ari tu iollll pergi Cameron bersama Group CBT (community based tourism) one of the subjek bg mendapatkan segulung dip ...hhohoho overrrrr.....
kami ke cameron untuk memperkenalkan satu produk inovasi ideal dari ahli group ku yang bijaksana.....perkenalkan.....jengjengjenngggggggg

scrub strawberry + teh

okeyyy produk kami ni 100% homemade taw...!! tiada bahan kimikal..dan terbukti keberkesanan ny...!!! kami dah buat servay di cameron ..dan alhamdullilahh produk kami disambut baik oleh pihak Homestay di Cameron ....opsss lupe nak mention homestay Taman Sedia....seperti yang kita semua sedia maklum teh dan strawberry mempunyai khasiat yang tersendri....dy boleh jadi ejen pencerah dan pelembutt kulit taw.....weolllsss semua dah try taw sblum kami buat servay ni...sebab mana bolehh redahh jee...jadi ap2 pada kulit org sapa mau tanggung ma....!!


jom layan gambar ketika servay dilakukan...

produk kami :0

ketika sesi mencuba scrub

temuramah wakil pihak homestay yang kami xsangka beliau adlah seorang pengerusi homestay negeri pahang..

explanation tentang produk

servay yang dilakukan kepada pelancong luar

salah seorang peserta homestay yang memcuba scrub kami

bunda wife kepada En Shamzam yang sangat humble dan cantik.

sedikit penghargaan kepada wakil pihak Homestay Taman Sedia..En S hamzan.

ahli group bersama beberapa wakil peserta homestay Taman Sedia..



actually banyak sangat gambar..takot korang muntah hijau plak tengok nnti...sepanjang kami disini dari politeknik muadzam shah -> kl -> Cameron kami semua menggunakan public transport..!!! ulang suara public transport.....hahahaha akhirnya segala penat lelah kami berjaya..!!! yaehhhh semoga Homestay Taman Sedia dapat membaik pulih produk tersebut dan ia boleh mendatangkan income kpd pihak Homestay....

nak tgok lagi gambar kami ketika di Cameron..??? tggu next post.......


xoxo eyqin_ali